• امروز : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 4 May - 2024
3
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور:

قویا از پیشنهاد انعقاد تفاهم‌نامه تسهیل صدور پروانه ساخت استقبال می کنیم

  • کد خبر : 21765
  • 31 تیر 1402 - 9:57
قویا از پیشنهاد انعقاد تفاهم‌نامه تسهیل صدور پروانه ساخت استقبال می کنیم
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: از پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه بین عوامل ذی مدخل در حوزه ساخت وساز، با هدف تسهیل فرآیندها و کاهش زمان صدور پروانه ساخت قویا استقبال می کنیم.

به گزارش نویاب به نقل از ساختمان آنلاین حمزه شکیب در پاسخ به این سوال که اخیرا معاون وزیر راه وشهرسازی و همچنین رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه برای تسهیل فرآِیندهای صدور مجوزهای ساخت وساز را مطرح کرده اند، آیا شما موافق این پیشنهاد هستید یا خیر؟ اظهار داشت: قویا از انعقاد تفاهم نامه بین اداره کل راه وشهرسازی استان تهران،شهرداری تهران و همچنین سازمان نظام مهندسی استان تهران، استقبال می کنیم و بر این باوریم که اگر این سه دستگاه در کنار یکدیگر باشند بسیاری از مسایل بهتر و راحت تر حل می شوند.

وی تاکید کرد: نظام مهندسی آماده هر گونه همکاری با دستگاه های ذی ربط جهت اتخاذ تدابیر لازم به منظور کاهش زمان صدور پروانه ساخت است و بر این باوریم که در قالب تفاهم نامه کارسازی بهتری صورت خواهد گرفت .البته نظام مهندسی برخی از نقاط کور و گره های مربوط به موانع تسهیل صدور پروانه ساخت را شناسایی کرده و به دنبال رفع آن است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور خاطر نشان کرد: نظام مهندسی آماده است که تمام فرآیندهای مربوط به صدور مجوزهای ساخت از زمان تهیه دستور نقشه، تا پایان کار را تسهیل کند بنابراین امیدواریم که با رفع گلوگاه ها، شاهد کاهش زمان صدور پروانه ساخت باشیم.

شکیب اذعان داشت: کوتاه کردن زمان صدور پروانه به عوامل مختلفی شامل مالک یا سازنده، شهرداری و نظام مهندسی بستگی دارد. البته موارد مربوط به سازمان نظام مهندسی ساختمان، شامل چند بخش است که یک بخش آن مربوط به طراحی است که سازمان نظام مهندسی بر اساس تکلیف قانونی باید نقشه هایی که در رشته های مختلف شامل سازه، معماری، تاسیسات مکانیکی و برقی طراحی می شود، را کنترل کند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور اظهارکرد: کنترل نقشه ها، گام اول مسئولیت سازمان نظام مهندسی در حوزه فرآیند مربوط به صدور پروانه ساخت است و گام دوم مربوط به معرفی ناظر و مجری است که قطعا می بایست در اولین فرصت ممکن این اقدام از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان اجرایی شود.

شکیب تصریح کرد: معرفی ناظر و معرفی مجری زمان بر است البته این زمان در استان ها متفاوت است و به متراژ ساختمان بستگی دارد.به طوری که اگر مالک کارهایش را به موقع انجام دهد و پیگیر امور باشد، می توانیم به جرات بگوییم که همه این موارد شاید کمتر از سه هفته انجام شود.

لینک کوتاه : https://noyabpress.ir/?p=21765
  • منبع : ساختمان آنلاین
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.