حامد زرگران، رئیس اتحادیه رستوران داران گرگان در گفتگو با نویاب:
زمانی که کرونا رخ داد کسی تصور نمی کرد این صنف دچار چنین گرفتاری شود.
حدود ۱۵ رستوران تعطیل شدند و جمع کردند و تالارهای پذیرایی هم به کل فعالیت خود را متوقف کردند.
در رستوران من ۴۰ نیرو داشتم که به ۲۰ نفر رسید و یک شعبه من هم تعطیل شد.
۱۶ تالار پذیرایی داشتیم که حدود ۷ تالار به کل تعطیل کردیم.
با گذر از کرونا به تورم خیلی شدیدی خوردیم که باعث شد اقلام مورد نیاز هم پیدا نشود.
هیچ کدام از وعده ها برای تسهیلات تحقق پیدا نکرد.