مدیرعامل بانک سینا با بیان اینکه شرکتهای فعال در حوزه نفت و گاز میتوانند از طرحهای توجیهی بانک استفاده کنند، افزود: تأمین مالی بانک سینا برای بنگاههای اقتصادی در حوزه نفت و گاز، از طریق تسهیلات ریالی و ارزی امکانپذیر است و از ظرفیتهای صندوق توسعه ملی نیز در قالب عاملیت و سپردهگیری ارزی استفاده میکنیم.
مدیرعامل بانک سینا یادآورشد: بهترین مسیر تأمین مالی بخش انرژی با محوریت بانک در زمینه تسهیلات ارزی به صورت تجارت متقابل است که منجر به شکلگیری همکاریهای مناسبی با شرکتهای پتروشیمی میشود.
وی تصریح کرد: به دلیل توسعه همکاریها با بانکهای خارجی، فرایند کارگزاری با بانک vtb شکل گرفت و بانک سینا توانست به عنوان بانک ایرانی همراه با بانک vtb روسیه در کنار فعالان و مجموعههای اقتصادی روسیه حضور داشته باشد.
فتحعلی خاطرنشان ساخت: بانک سینا با استفاده از ابزارهای بازار سرمایه مانند اوراق ضمانت صکوک، از قابلیت تأمین مالی شرکتهای حوزه انرژی برخوردار است.
فتحعلی در ادامه با تأکید به برنامههای توسعهای بانک در حوزه بانکداری دیجیتال به پلتفرم «سیمارت» اشاره کرد و گفت: با ارزیابی شرکتها و سطح پرداختی آنها این امکان را فراهم شده است تا کارکنان سازمانها و شرکتها از طریق تخصیص اعتبار یک میلیارد ریالی، تسهیلات خرید کالا را در سامانه سیمارت با دوره بازپرداخت ۳۶ ماهه و ۴۸ ماهه با نرخ ۱۸ درصد با پایینترین نرخ، دریافت کنند.
مدیرعامل بانک سینا با اشاره به راهبرد بانک سینا در زمینه توسعه بانکداری پلتفرمی اذعان داشت: با تدوین برنامه راهبردی کسبوکار بانک، بانک سینا برنامهریزی جدی و متمرکزی برای توسعه بانکداری پلتفرمی انجام داده است.
وی افزود: به همین منظور اپلیکیشن سیبانک برای سهوت عملیات بانکی و ارائه خدمات بانکداری اجتماعی و خرد به عموم مردم راهاندازی شده است.