محمود خواجه در گفتگو با خبرنگار نویاب اظهار کرد: به نظر میرسد در این زمینه میبایست مورد حمایت قضایی بیشتری قرار بگیریم.
وی ادامه داد: باید با افرادی که با زندگی و معیشت یک کشاورز و سلامت مردم بازی میکنند برخورد قاطع شده و قوانین بازدارنده شدیدتری برای اینگونه جرایم در نظر گرفته شود.
این فعال اقتصادی از عرضه سم و آفت کشهای تقلبی به بازار انتقاد کرد و گفت: متاسفانه برخی سموم تقلبی را با برچسب و بسته بندی مشابه شرکتهای معتبر به بازار عرضه میکنند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت گل سم اضافه کرد: این موضوع علاوه بر لطمه به برند شرکت تولیدکننده، به کشاورزان و در نهایت به اقتصاد کشور آسیب وارد میکند.
خواجه خواستار خرید کشاورزان از فروشگاههای معتبر شد و گفت: متاسفانه در فضای مجازی خرید و فروش سم صورت میگیرد که طبق قوانین سازمان حفظ نباتات کشور تخلف بوده و بسیاری از آنها نیز تقلبی هستند.
وی خاطر نشان کرد: بهتر است کشاورزان سموم، بذر و کود شیمیایی را از نمایندگیهای مجاز و فروشگاههای معتبر دریافت کنند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت گل سم در توضیح علت تفاوت قیمت سموم، گفت: اینکه ماده اولیه سموم تولیدی از کدام کشور تهیه شده باشد بر روی قیمت محصول نهایی تاثیر گذار است.
وی اضافه کرد: شرکتهای معتبری مانند گل سم با رعایت کامل دستورالعملهای سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده و تحت نظارت مستقیم انجمن تولیدکنندگان سموم دفع آفات نباتی تولیدات خود را قیمت گذاری میکنند.
خواجه در خاتمه یادآور شد: گمرک جمهوری اسلامی ایران برای عرضه کالا با بهترین کیفیت از محصولاتی که در فهرست سموم کم خطر یا پرخطر قرار میگیرد، عوارض متفاوتی را دریافت میکند.