عطاالله ابراهیمی افزود: امنیت ملی به امنیت غذایی وابسته است، امنیت غذایی یکی از ارکان مهم کشور و وابسته به تربیت نیروی انسانی ماهر در بخش کشاورزی است.
وی با بیان این که با توجه به رشد سریع جمعیت جهان، تولید غذای بیشتر و استفاده از فناوری نوین بیش از پیش به عنوان یک نیاز محسوب میشود، افزود: تأمین نیازهای تولید غذای سالم و ضرورت اجتناب از تخریب محیط زیست و مسأله سلامت مردم نیازمند دانش و آگاهی تولیدکننده است.
ابراهیمی استفاده بهینه از منابع آب و خاک کشور را یکی از ضروریات توسعه پایدار حفاظت از محیط زیست دانست و افزود: از سویی کاهش در تنوع ژنتیکی و تهدید ذخایر ژنتیکی باید حتماً مدنظر قرار گیرد. ما نیازمند برنامهریزی جدی برای تأمین نیاز غذایی هستیم با توجه به ارکان امنیت غذایی که شامل فراوانی، در دسترس بودن، ارزان بودن و منشأ داخلی بودن غذا در کنار حفظ منابع پایه و محیط زیست است.
وی تحقیق، ترویج و آموزش کشاورزی را در دانشبنیان کردن عوامل مؤثر در زنجیره تولید کشاورزی کشور بسیار حائز اهمیت خواند و اظهار داشت: مهمترین این عوامل، نیروی انسانی ماهر است که باعث افزایش تولید از طریق بهرهوری میشود.