به گزارش نویاب به نقل از ایرنا، علیرضا نورانی اظهار کرد: با توجه به اینکه صنعت برق کشور با مشکلاتی از قبیل کمبود ظرفیت تولید، افزایش مصرف سالانه، کمبود سوخت نیروگاهها، انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای ناشی از سوختهای فسیلی و منابع هیدروکربن مواجه است در بازه زمانی پنج ساله برنامه هفتم پیشرفت باید به رفع ناترازیها بیش از پیش توجه کرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی گلستان با بیان اینکه ناترازی انرژی را میتوان به فرصت تبدیل کرد، افزود: در استان گلستان، ظرفیتهای قانونی برای احداث نیروگاههای خورشیدی وجود دارد.
وی حل موانع ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر را نیازمند عزم جدی مسوولان استان دانست و توضیح داد: تحقق این مهم با عزم جدی و با نگاه همافزایی مثبت همه ارکان مدیریتی استان و شهرستانها بهویژه فرمانداران، بنیاد مسکن، دهیاران، تعاون روستایی، منابع طبیعی، توزیع برق، برق منطقهای و سایر دستگاههای متولی امر، امکانپذیر است.
نورانی با بیان اینکه در بازه پنج ساله اجرای برنامه هفتم، برای راهاندازی هر صنعتی در استان گلستان، به آب، برق و گاز احتیاج است، تصریح کرد: همچنین برای تحقق رشد هشت اقتصادی هشت درصدی در پایان برنامه هفتم پیشرفت و رسیدن به ۷۵ درصد میانگین کشوری، باید یک مسیر حداقل ۹ تا ۱۳ ساله را طی کرد.
وی با بیان اینکه ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر هر چه سریعتر باید در اولویت و دستور کار استان قرار گیرد، متذکر شد: باید فضای سرمایهگذاری در صنایع انرژی باز شود و بخش خصوصی وارد عمل شود.