• امروز : جمعه, ۲۸ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 17 January - 2025
1
مدیرعامل شرکت بهاردانه پارس:

خروج شرکت عربستانی تاثیری برقیمت روغن نداشت| ۹۰ درصد دانه های روغنی وارداتی است

  • کد خبر : 49470
  • 18 دی 1403 - 13:51
خروج شرکت عربستانی تاثیری برقیمت روغن نداشت| ۹۰ درصد دانه های روغنی وارداتی است
دومهری، مدیرعامل شرکت بهاردانه پارس گفت: شرکت عربستانی حدود یک ماه پیش جا به جایی سهام انجام داده و خروج این شرکت از ایران هیچ تاثیری بر روند اعمال قیمت جدید روغن نخواهد داشت.

شرکت عربستانی «صافولا» که بخش بزرگی از بازار روغن ایران را در دست داشت، از ایران خارج شد و در روزهای اخیرز هم شاهد اعمال افزایش قیمت روغن بودیم.

به گزارش نویاب، میثم دو مهری در این خصوص اظهار کرد: شرکت عربستانی حدود یک ماه پیش جا به جایی سهام انجام داده و خروج این شرکت از ایران هیچ تاثیری بر روند اعمال قیمت جدید روغن نخواهد داشت.

مدیرعامل شرکت بهاردانه پارس و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان با اشاره به افزایش قیمت ۱۵ الی ۲۱ درصدی روغن اظهار کرد: افزایش قیمت روغن قبل از جا به جایی سهام شرکت عربستانی به در خواست تولیدکنندگان و با توجه به افزایش قیمت جهانی و تاخیر در تخصیص ارز برای واردات در دستور کار قرار گرفته بود.

وی گفت: چند روز پیش مصوبه این افزایش قیمت از سازمان حمایت صادر شد و ۱۵ درصد برای مصرف خانوار و ۲۱.۵ درصد برای صنف و صنعت اعمال و قیمت گذاری جدید اعلام شده است.

واردات دانه های روغنی برای تولیدکننده به صرفه تر است

وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت روغن، توجیه پذیری بیشتری برای تولیدکنندگان دارد و اگر روند ارز و قیمت جهانی تغییر نداشته باشد، شرایط حاکم برای تولید روغن در کارخانه های روغن کشی مطلوب تر ازگذشته خواهد بود.
این تولید کننده روغن در خصوص عدم استفاده از دانه های روغنی داخلی خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد دانه های روغنی وارداتی است که با همه افزایش قیمتی که داشته است باز هم قیمت آن از تولید داخل ارزان‌تر است.

وی تصریح کرد: با توجه به هزینه های تولید در بخش کشاورزی قیمت تمام شده محصول خارجی بسیار کمتر از تولید داخل است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان گفت: در حال حاضر قیمت خرید تضمینی سویا حدود ۳۶ هزار تومان است اما قیمت وارداتی این محصول برای تولید کننده ۱۶ الی ۲۰ هزار تومان تمام می شود.

وی تاکید کرد: در کشورهای دیگر مزارع بزرگتر و هزینه تولید کمتر است اما متاسفانه در کشور ما خرده مالکی هزینه های تولید را نیز افزایش می دهد.

لینک کوتاه : https://noyabpress.ir/?p=49470
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.