• امروز : یکشنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 30 June - 2024
0
مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی:

تحقق برنامه‌‌تولید گیاهان دارویی در دیمزارها | حمایت از تولید با کاهش ریسک تولیدکنندگان

  • کد خبر : 38920
  • 07 تیر 1403 - 11:19
تحقق برنامه‌‌تولید گیاهان دارویی در دیمزارها | حمایت از تولید با کاهش ریسک تولیدکنندگان
زینلی، مشاور وزیر و مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی، از تحقق برنامه‌های ابلاغی و تعهدات دفتر گیاهان دارویی در طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور خبر داد و گفت: در این راستا بیش از 53 هزار و 400 هکتار از دیمزارهای کشور به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافته است.

به گزارش نویاب به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، حسین زینلی اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین آمارها وضعیت جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزارهای کشور، در حال حاضر بیش از ۵۳ هزار و ۴۰۰ هکتار از دیمزارهای کشور در قالب کلان طرح فوق به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافته است که ابلاغی و تعهد دفتر گیاهان دارویی برای سال زراعی جاری ۵۲ هزار هکتار بوده است.

وی به انواع گیاهان دارویی کشت شده در این طرح پرداخت و افزود: در سطح کشور گیاهانی از قبیل گل گاوزبان، آنغوزه، آویشن، اسطوخودوس، اپونتیا، بابونه، باریجه، بالنگو، بزرک (دانه کتان)، خارمریم، خاکشیر، ختمی، رزماری، زنیان، زوفا، زیره، سماق، سیاه‌دانه، شیرین‌بیان، قدومه، موسیر، نسترن، کرفس کوهی، کنگر کوهی، گشنیز، گل‌محمدی و گلپر در دیمزارها کشت شده‌اند که این تولیدات گامی مهم در تحقق اهداف پیش‌بینی شده و توسعه صنعت گیاهان دارویی و زنجیره ارزش آن خواهد داشت.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید و کاهش ریسک تولید کنندگان، با هماهنگی‌های به عمل آمده و همکاری استان‌ها بیش از ۱۴ هزار هکتار از اراضی مذکور تحت پوشش صندوق بیمه کشاورزی قرار گرفته است.

مجری طرح ملی گیاهان دارویی به تسهیلات اعطایی و توسعه مکانیزاسیون گیاهان دارویی در این طرح نیز اشاره و اذعان کرد: اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ بهره ۴ درصد از دیگر اولویت‌ها در این طرح است که تعداد بیش از ۵۰ فقره پرونده متقاضیان از تسهیلات برای تهیه ادوات مرتبط با گیاهان دارویی اعم از انواع دستگاه‌های خشک‌کن، بسته‌بندی، بوجاری و دستگاه تقطیر، به بانک‌های عامل معرفی شده است که پرونده‌های آنها در دست بررسی است.

وی افزود: تاکنون تعداد ۲۶ پرونده موفق به دریافت تسهیلات فوق شده‌اند که این امر می‌تواند نقش بسزایی در توسعه مکانیزاسیون در بخش گیاهان دارویی داشته باشد.

زینلی در پایان از کلیه عوامل و همکاران و کارشناسان دفتر طرح ملی و تولید کنندگان و معاونین تولیدات گیاهی و مجریان گیاهان دارویی در استان‌ها قدردانی کرد و نقش آنها را در تحقق اهداف و تعهدات فوق حائز اهمیت دانست.

لینک کوتاه : https://noyabpress.ir/?p=38920
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.