مدیرعامل گروه کشت و صنعت قارچ پارس شهریار (قارچینو) افزود: طراحی رستوران قارچ با طبخ غذاهای قارچی به این مجموعه اضافه شده و فعالیت در حوزه قارچ برای شرکت ما از مزرعه تا چنگال است.
وی در خصوص صادرات این شرکت گفت: محصول قارچ تازه و محصولات کنسروی قارچ که برند شدهاند به کشورهای مختلف صادر میشود.
موحدی با بیان این مطلب که با افزایش تولید کیفی در تمام زمینهها توان رقابتی نیز ایجاد شده است در خصوص ظرفیتها و چالشهای صادراتی عنوان کرد: شرط لازم برای این مهم، واقعی بودن قیمت ارز است. قیمت ارز در بازار آزاد با قیمت ارزی که صادرکننده اجبار به بازگرداندن آن دارد، اختلاف بیش از ۲۰درصدی دارد.
این فعال اقتصادی گفت: حرکت به سمت بازار آزاد و اقتصاد آزاد، توان صادراتی را بالا میبرد ولی متاسفانه با پیمان سپاریها و چالشهای موجود در زمینه ارز، محدودیت هایی برای صادرات ایجاد گشته است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر ادعایی برای خودکفایی نمیتوانیم داشته باشیم. ارتباط با کشورهای خارجی، با کارشناسهای خارجی و تبادل اطلاعات روز دنیا در همه زمینهها بر افزایش راندمان تاثیر دارد.
نامی موحدی در پایان گفت: کاهش قوانین دست و پاگیر برای تولید و فروش محصولات از سمت مسئولین، انتظاری است که تولیدکنندگان از آنها دارند.