به گفته مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور، این اقدام در راستای ضرورت کنترل کیفیت محمولات در زمان خرید و همچنین طی دوره ماندگاری در انبارها و سیلوهای استانی انجام شده تا محمولات با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان دام و طیور برسد. همچنین مدیران استانی موظف شدند تا بر اساس استاندارهای جدید نسبت به کنترلهای کیفی اقدام کنند.
شیرزاد ادامه داد: با توجه به وظایف تعریف شده برای دفتر کنترل کیفی بازدیدهای ادواری از انبارها، سردخانههای ملکی و طرف قرارداد و همچنین محمولات موجود در انبارها برای مبادی ورودی شرکت متبوع نیز به طور مستمر انجام میپذیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت مفاد دستورالعملها راهنمایی و توصیههای لازم به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه به کارشناسان و مدیران استانی مربوطه ارائه میشود.
شیرزاد گفت: در هنگام خرید گوشت قرمز و خرید مازاد مرغ تولید داخل، ناظران کنترل کیفی به طور مستمر بر عملیات اجرایی کشتار، بسته بندی و انجماد محمولات استحصالی نظارت کیفی به عمل میآورند تا نهادهها با کیفیت بالا و محمولههای پروتئینی سالم به مراکز عمده مصرف ارسال شود.