قیمت بالای نهاده‌های دامی دلیل اصلی افزایش قیمت گوشت قرمز است

زمان مطالعه

به گزارش نویاب به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران، علی اضغر ملکی درباره علت قیمت بالا گوشت قرمز اظهارکرد: دام زنده دلیل گرانی گوشت قرمز است. قیمت هر کیلوگرم دام زنده در بهمن ماه به حوالی ۲۵۰ هزار تومان رسید و قیمت دام زنده تأثیر مستقیم بر قیمت گوشت عرضه شده در خرده فروشی‌ها دارد.

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی تهران با اشاره به تأثیر قیمت نهاده دامی بر دام زنده افزود: دلیل گرانی دام زنده قیمت بالای نهاده دامی است و حوالی ۷۵ درصد هزینه دام را نهاده تشکیل می‌دهد.

عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی ۱۴۰۲ نیز از کاهش عرضه گوشت قرمز حکایت می‌کند و در دی ۱۴۰۲ حدود ۱۸ درصد عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشور نسبت به ماه مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

مشاهدات میدانی از فروشگاه‌های پروتئینی سطح شهر از فروش هر کیلوگرم گوشت گوسفندی حوالی ۵۶۰ هزار تومان و گوشت گوساله حدود ۵۵۰ هزار تومان حکایت می‌کند. اکنون هر کیلوگرم گوسفندی خورشتی بی استخوان بدون دنبه و با دنبه به ترتیب حدود ۵۶۰ و ۵۱۰ هزار تومان، ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ هزار تومان، ران گوسفندی پاک کرده با استخوان ۴۹۵ هزار تومان، سردست گوسفندی بدون ماهیچه ۴۱۰ هزار تومان و گوشت گوسفندی چرخ کرده ۵۰۰ هزار تومان است. البته باتوجه به درجه کیفی گوشت احتمال بالا و پایین بودن چند ده هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی در قصابی‌های سطح شهر وجود دارد./اتاق اصناف تهران

به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *