• امروز : چهارشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 30 April - 2025
2
رئیس انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان تاکید کرد؛

تاثیر سبک کردن ساختمان در کاهش آلایندگی و مصرف انرژی

  • کد خبر : 53015
  • 05 فروردین 1404 - 9:55
تاثیر سبک کردن ساختمان در کاهش آلایندگی و مصرف انرژی
قرائتی، رئیس انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان با بیان اینکه سبک کردن ساختمان در آلایندگی و مصرف انرژی بسیار اثر گذار خواهد بود، ادامه داد: از سال ۲۰۲۶که جریمه های کربن و ایمنی اعمال شود، باید به سمت استفاده از مصالح نوین حرکت کنیم.

جعفر قرائتی ستوده در گفت‌وگو با نویاب اظهار کرد: اگر مصالح نوین و غیر نوین هدفمند و بر اساس طراحی در ساختمان استفاده شوند، اثر بخش خواهد بود.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان افزود: مصالح نوین به واسطه اینکه ضوابط و شاخصه های جدیدی را در حوزه انرژی و محیط زیستی پاس می کنند، قابل قبول تر بوده و موجب ارتقا کیفیت ساختمان می شوند.

وی با بیان اینکه صنعتی سازی به عنوان یک استراتژی و راهبرد مطرح است، گفت: اجرای صنعتی سازی در جهان به منظور کاهش هزینه ها رواج پیدا کرده که قطعا در صنعت ساختمان هم این اتفاق را رقم می زنند.

عضو انجمن انبوه سازان استان تهران ادامه داد: ایرادات موجود در ضوابط باعث عقب ماندگی کشور ما در ساخت و ساز شده است و هنوز ساختمان ها را با مدل ۵۰ سال پیش می سازیم.

قرائتی بیان کرد: ۵۰ سال گذشته تیرچه بلوک جزو مصالح نوین به حساب می آمد اما هنوز داریم از آن استفاده می کنیم و ارزشی برای فضاها و جرم ساختمان قائل نیستیم.

وی با بیان اینکه سبک کردن ساختمان در آلایندگی و مصرف انرژی بسیار اثر گذار خواهد بود، ادامه داد: از سال ۲۰۲۶که جریمه های کربن و ایمنی اعمال شود، باید به سمت استفاده از مصالح نوین حرکت کنیم.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان ادامه داد: برای توسعه صنعتی سازی و ترویج استفاده از مصالح ساختمانی باید صدور مجوز ها از یک نقشه اتوکد به نقشه فاز دو با کلیه جزییات تبدیل و سپس جواز صادر شود. همه اینها به تغییر اساسی نیاز دارد و برای آن باید تعاریفی وجود داشته باشد.

قرائتی گفت: امکان استفاده از مصالح نوین در حال حاضر فراهم بوده و این وظیفه مشاوران و طراحان این حوزه است که بیشتر این موضوع را ترویج کنند.

وی بیان کرد: کشور های دنیا در حوزه صنعتی سازی سالها جلوترند اما ایران عقب افتاده است. در حالی که دنیا در نسل هفتم ساختمان سازی قرار دارد اما ما در نسل سه گیر کرده ایم و دلیل آن این است که تعاریف و ضوابط خود را تغییر نداده ایم.

قرائتی ادامه داد: ضوابط ساختمان یک محصول تولیدی است که باید با ضوابط تولید و صنعت به آن نگاه کرد که در این صورت بسیاری از ضوابط تغییر می کند.

وی یادآور شد: در حال ساخت ساختمان هایی هستیم که مصرف انرژی و مصالح آن بالاست و آسایش و آرامش لازم را هم با ساکنان نمی دهد.

لینک کوتاه : https://noyabpress.ir/?p=53015
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.