• امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
3
استاندار گلستان:

گلستان پایلوت طرح های آزمایشی دولت بود| «بچه خوب» بودن دستاوردی برای ما نداشت

  • کد خبر : 52910
  • 26 اسفند 1403 - 17:03
گلستان پایلوت طرح های آزمایشی دولت بود| «بچه خوب» بودن دستاوردی برای ما نداشت
استاندار گلستان گفت: در اجرای طرح ها گلستان همیشه پایلوت بوده اما این همه مثبت و بچه خوبی بودن دستاوردی برای این استان نداشته است.

به گزارش نویاب، علی اصغر طهماسبی در جلسه شورای گفتگو با بخش خصوصی، با اشاره به چالش های ۱۴۰۳ اظهار کرد: باید این مشکلات در سال آینده مرتفع شود و با این هدف به استقبال بهار رویم.

استاندار گلستان با تاکیر بر اینکه در گلستان حرف تولیدکنندگان و مدیران یکسان است و نقضی وجود ندارد، افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب تصمیم بد گرفتن، بدتر از تصمیم نگرفتن است.

طهمسابی با بیان این که مسئولان باید در کارها جسارت داشته باشند، گفت: اگر مدیری اهل ریسک نباشد نباید این کرسی را اشغال کند،

وی با تاکید بر این مساله که اقتصاد گلستان کشاورزی است، خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد مردم اقتصادشان به کشاورزی بستگی دارد و این بخش هم معاف از مالیات است.

وی ادامه داد: استان های گیلان و مازندران هم صنعت دارند، هم گردشگری و هم کشاورزی اما ما در گلستان تنها کشاورزی را داریم.

استاندار گلستان با بیان اینکه گلستان باید از لحاظ اقتصادی رتبه ۲۷ را دارد، تاکید کرد: در پرداختی پرسنل ۲۹ کشور هستیم و در همه شاخصها آخر قرار داریم در حالی که استان همجوار ما مانند سمنان سه هزار واحد تولیدی دارد.

وی با بیان اینکه درامد گلستان بسیار اندک است، تاکید کرد: برخی از شرکت های قدر در گلستان به دلیل قرار گرفتن در منطقه محروم معاف از مالیات هستند اما مسئولیت اجتماعی خود را انجام نمی دهد و سرمایه گذاری در خارج از استان دارد.

طهماسبی تاکید کرد: ما در گلستان چه چیزی داریم که بتوانیم مطالبه گری داشته باشیم، گندم به دلیل عدم بارندگی نابود شده و حتی به در برخی مزارع برداشت نخواهد رسید.
وی خطاب به فعالان تولیدی از آن ها خواست به دستگاه های اجرایی کمک کنند و وعده داد که مسئولان و مدیران در کنار آن ها قرار دارند.

استاندار گلستان با گلایه از این که کمبود شغل در استان بیداد می کند، گفت: ۴۰ درصد کارمندان با اسنپ کار می کنند تا بتواند تامین معیشت کنند.

وی تاکید کرد: در تغییر کاربری استان مازندارن و گیلان چه کردند که ما نمی توانیم انجام دهیم. ما نمی توانیم گردشگری را در اینچه برون و مراوه ببریم و باید از ظرفیت استفاد جنگل و مراتع بهره برد.

طهماسبی خاطرنشان کرد: متاسفانه واحدهای تولیدی استان به دلیل بدهی بانکی بسته می شوند؛ نباید به این بانک ها رحم کرد و باید این مدیران را عزل کرد.

وی با گلایه از این که تامین امنیت غذایی کشور استان هیچ عایدی نداشته است، گفت: روزی ۶۰۰ تن مرغ به میدان بهمن تهران دادیم اما حتی مالیات آن به تهران پرداخت می شود.

استاندار گلستان با تاکید بر اینکه باید ارزش افزوده مرغ به گلستان برگردد، افزود: آنقدر بچه خوب بودند هم درست نیست و گلستان موش آزمایشگاهی شده است.

طهمسابی تصریح کر: خط ویژه اعتباری برای تولید کنندگان دنبال کنید و تجدید نظر در قیمت های استراتژیک دنبال شود؛ طلای سفید پنبه و خاویار که ۴۰۰ تن تولید داشتیم به زیر ۳۰ تن رسید است؛ ما این سرمایه ها را در گلستان از بین بردیم.

استاندار گلستان به اجرای مصوبه آب شیرین کن تاکید کرد و گفت: طرح نکاشت در استان با وجود مخالف و موافق های زیادی که دارد مورد بررسی قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: هیچ کشوری از آب زیر زمینی برای کشت استفاده نمی شود ولی ما کشت شالی را با آب های زیرزمینی داریم.‌ تمام کسانی که پروانه چاه دارند مجوز کشت شالی ندارد و باید این مساله پیگیری شود.

لینک کوتاه : https://noyabpress.ir/?p=52910
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.