درویشعلی حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار نویاب با بیان اینکه ناترازی انرژی یک مساله کشوری و مختص به گلستان نیست، اظهار کرد: اما با همافزایی و همگرایی که در سطح استان وجود دارد برنامه ریزی خوبی برای رفع این مسائل شاهد بودیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان افزود: برای تامین سوخت دوم از ماه های گذشته در استان برنامه ریزی انجام شد و با هماهنگی دستگاه های خدمت رسان همچون شرکت گاز و فرآورده های نفتی و شرکت توزیع برق برای متقاضیان که درخواست سوخت جایگزین داشتند برنامه ریزی داشتیم.
وی گفت: شرکت فرآورده های نفتی سوخت دوم را برای صنایع تامین کرده و برخی نیز در حال تامین است و در این حوزه با هیچ مشکلی مواجه نیستیم.
حسن زاده تصریح کرد: صنعتگران نیز با توجه به شرایطی که وجود داشت مدیریت مصرف داشتند و با تغییر ساعت کارها و مدیریت در این حوزه شرایط بهبود پیدا کرده است.
وی ادامه داد: خوشبختانه قطعی برق در سطح شهر نیز کمتر شده و امیدواریم روند رو به بهبود رود.
مدیرکل صمت با اشاره به اینکه سوخت جایگزین براساس ظرفیت و نیاز دستگاه های مختلف که کارشناسی آن انجام شده تخصیص داده می شود، یاداور شد: با توجه به استانداردها، سهمیه های سوخت تعیین شده و شرکت نفت نیز سوابق و شناسنامه های مورد نیاز دستگاه را از گذشته در اختیار دارد و براساس آن و موجودی سوختی که دارد، تخصیص انجام می شود.
وی همچنین در خصوص خسارت به واحدهای تولیدی براساس ناترازی انرژی گفت: در ماده ۲۵ قانون بهبود کسب و کار اشاره شده که اگر در شرایط عادی خدمات واحدهای تولید قطع شود شرکت های ارائه دهنده خدمات باید اقداماتی داشته باشند.
حسن زاده بیان کرد: برای خسارت های ناشی از قطعی ها شرکت ها می توانند ورود پیدا کنند و همچنین نامه ای از سوی استاندار به وزارت نیرو و صمت ارسال شده تا در خصوص این خسارت ها مساعدت شود.