به گزارش نویاب به نقل از اقتصادآنلاین، هامان هاشمی اظهار کرد: برای بازگشت پنبه به الگوی کشت استان باید مطالبه گری جدی انجام شود و تا مادامی که مطالبه گری نداشته باشیم امکان توسعه کشت آن هم کاهش می یابد. وی افزود: دستگاه های اجرائی مرتبط با این حوزه نیز باید با تلاش یکدیگر به این مهم دست پیدا کنند.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گرگان افزود: مساله ای که در این سال ها کشاورزان را به شدت اذیت کرده است بحث قیمت گذاری آن است که متاسفانه به رغم نیازمندی کشور به این محصول و حتی صادراتی بودن آن، هنوز توجه ویژه ای به آن نشده است و به همین دلیل کشاورزان علاقه و رغبتی برای کاشت این محصول ندارند.
وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه در رابطه با مساله واردات پنبه نیز دولت باید تهمیداتی در نظر بگیرد که در تخصیص این واردات برنامه ریزی صورت گیرد تا به کشت محصول داخل ضربه ای وراد نشود.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گرگان بیان کرد: مساله دیگر تامین نیروی کار است که به دلیل کشت نزولی کشت پنبه کارگران دیگر تمایلی به جمع آوری و اشتغال در این بخش را ندارند ضمن اینکه اعداد و ارقام پرداختی در این بخش برای آنها قابل قبول نیست.
وی افزود: مکانیزه نبودن کشت این محصول نیز از دیگر مشکلاتی است که تمایل برای کشت آن را کم کرده است.
هاشمی گفت: در حاضر حاضر گلستان در رابطه با مکانیزاسیون چون کمبود تجهیزات و ماشین آلات با کمبودهای بسیار زیادی مواجه است و تا زمانی مسئولان در کنار بخش خصوصی اقدام به رفع این کمبودها نکنند، نمی توان انتظار این را داشت که پنبه به این راحتی در استان احیا شود.