به گزارش نویاب به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی گرگان، امیر یوسفی در اولین جلسه کمیسیون مالیات، کار، تامین اجتماعی، حقوقی و حمایت قضایی و مقرراتی اظهار کرد: ما میتوانیم قبل از اینکه یک واحد تولیدی به مشکل بر خورد کند و تعطیل شود با میانجی گری جلوی توقفش را بگیریم.
امیر یوسفی اظهار کرد: یکی از کارکردهای مهم کمیسیونها در اتاق رفع مشکلات تولید کندگان با حضور نمایندگان بخش دولتی در دستگاههای اجرایی است.
وی ادامه داد: اتاق بازرگانی به عنوان مشاور سه قوه، نقش مهمی در توسعه روابط بخش دولتی و خصوصی و رفع مشکلات دارد.
یوسفی بیان کرد: در حال حاضر تولید کنندگان گلستانی با تورم و مشکلات اقتصادی زیادی که در بازار وجود دارد، نیازمند حمایت دستگاه قضائی، مالیات و بیمه هستند.
او با بیان اینکه اشتغال کارگران به زنده بودن واحدهای تولیدی وابسطه است، افزود: چنانچه هر واحد تولیدی تعطیل شود علاوه بر مشکلات اقتصادی، حقوق بیکاری بر دوش اداره بیمه است.
در این نشست که معاون قضائی رئیس کل دادگستری گلستان حضور داشت، با بیان اینکه تشکیل کمیسیون قضائی یکی از اقدامات مهم برای حمایت از تولید کنندگان است، اظهار کرد: این کمیسیون کمک بزرگی به رفع مشکلات تولید کنندگان در بحث بیمه، مالیات و حمایت از آنها خواهد داشت.
احمد جعفری افزود: جلسات باید در کمیسیون مالیات اتاق بازرگانی به صورت مستمر کارشناسی، بررسی، طبقه بندی و پیگیری شود، چرا که اگر همه مسائل با یکدیگر تجمیع شود بدون شک نتیجه مثبتی حاصل نخواهد شد.
وی افزود: دستگاه قضا طی این سه سال همواره برای رفع مشکلات موانع تولید در کنار واحدهای تولیدی و کارفرمایان ایستاده است تاجاییکه گلستان در این مدت رتبه چهارم در احیای واحدهای تولیدی کشور را کسب است.
جعفری افزود: نمایندگان مجلس نیز باید به این کمیسیون دعوت شوند تا از نزدیک شاهد مشکلات و چالشهای تولید کنندگان قرار بگیرند و با بهره گیری از این مسائل راه حل مناسبی در مجلس برای آن پیدا کنند.
وی گفت: از ظرفیت واحد صلح و سازش به خوبی استفاده شده و باید اطلاع رسانی بیشتری به واحدهای تولیدی برای برای رفع مشکلات در این واحد صورت گیرد.
معاون قضائی رئیس کل دادگستری استان بیان کرد: اتاق بازرگانی میتواند از منابع انسانی دادگستری گلستان، در رابطه با آموزشهای حقوقی به اعضا برای آشنایی هر چه بیشتر با قوانین استفاده کند.
معاون امور مالیاتی اداره کل مالیات هم ر ادامه این جلسه بیان کرد: به کمیسیون مالیاتی اتاق بازرگانی نماینده معرفی کنیم تا مشکلات به خارج از این کمیسیون کشیده نشود.
محمد علی رضایی افزود: قانون ارزش افزوده از سال ۸۷ اجرایی شده و اعتبار مالیاتی دارد و همه فعالان اقتصادی مسئولیت پذیرش آن را در هر خرید و فروشی دارند.
وی افزود: معتقدیم بخش تولید و صنایع استان نباید دغدغه مشکلات مالیاتی را داشته باشند و افزایش مالیات باید شرایط را بهتر کند نه اینکه فشار مضاعفی به تولید کننده وارد کند که در این راستا از ارائه مشاوره برای پر کردن اظهار نامههای مالیاتی دریغ نمیکنیم.