• امروز : جمعه, ۸ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 28 March - 2025
8
در گفتگو با نویاب مطرح شد؛

کاهش ۱۵ درصدی قیمت تمام شده ساختمان با LSF/ مردم سازه های نوین را نمی شناسند

  • کد خبر : 15399
  • 01 بهمن 1401 - 7:29
کاهش ۱۵ درصدی قیمت تمام شده ساختمان با LSF/ مردم سازه های نوین را نمی شناسند
مدیرعامل شرکت مهندسی فراز سازه با بیان این که استفاده از LSF قیمت تمام شده را 15 درصد کاهش می دهد، گفت که مردم سازه های نوین را نمی شناسند.

نویاب؛ اعظم محبی: استفاده از سازه های نوین در ساختمان ها در دهه های قبل مطرح شده و هم اکنون با شتاب بیشتری ادامه دارد.

سازه light steel framing که به اختصار LSF نامیده می‌شود هم سیستم ساخت قاب سبک فولادی یک سیستم ساختمانی است که برای اجرای ساختمان های حداکثر تا پنج طبقه استفاده می شود.

این سازه ها و سیستم های مورد تایید مهندسان عمران در کشورهای توسعه یافته و همچنین سازمان نظام مهندسی هستند.

کمبود سیمان و فولاد و نیروی انسانی ماهر، خطر وقوع زلزله های مرگبار در مناطق زلزله خیز، افزایش قیمت مصالح سنتی و دستمزد، طولانی بودن زمان ساخت و خواب سرمایه، کیفیت پایین ساختمان های سنتی، گرانی حامل‌های انرژی و غیره لزوم تجدیدنظر در روش ساخت و صنعتی سازی را بیش از پیش آشکار ساخته است لذا استفاده از سازه های نوین می تواند این معایب را برطرف کند.

شرکت مهندسی فرازسازه در گرگان هم پیش رو در ساخت این سازه ها بوده لذا با «حدیث پاک نهاد»، مدیرعامل این شرکت گفتگو کردیم که در ادامه خواهد آمد.

در مورد فعالیت شرکت توضیح دهید؟

شرکت مهندسی فرازسازه، در زمینه ساخت و سازهای نوین فعالیت کرده و تمام کارهای طراحی و اجرای ساختمان را با متریال نوین و اسکلت LSF انجام می دهد.

بخشی از کار اجرا، بخشی تامین متریال بوده و خرید و فروش سازه های نوین در واحدهای بازرگانی انجام می شود و آن را در گستره گلستان، مازندران و خراسان شمالی توزیع می کنیم. بخشی از فعالیت هم آموزش دانشجویان است.

شرکت مهندسی فراز سازه حدود ۳ الی ۴ ماه است که ثبت شده اما فعالیت ما از سال پیش آغاز شده است.

شرکت در کجا واقع شده است؟

دفتر ما در گرگان واقع در عدالت ۱۶ بود ولی کارخانه تولید سازه ها در تهران قرار دارد.

سازه ها از کارخانه به محل پروژه ارسال و در آنجا مونتاژ می شود.

رقبای شما در گلستان چه کسانی هستند؟

هم اکنون سه نفر در گلستان بر روی سازه های نوین به صورت تجربی فعالیت می‌کنند و شرکت ما عضو نظام مهندسی بوده و آن را به صورت مهندسی جلو می برد.

محصولات تکمیلی ساختمان در این صنعت چیست؟‏

فایبرسمنت(نمای ییرون)، پشم سنگ (داخل دیواره ها و عایق حرارتی و رطوبتی) و کناف (داخل ساختمان) استفاده شده که این مواد در کارخانه تولید می شود.

آیا مردم از این موارد و مصالح استقبال می کنند؟

رویکرد مردم به سازه های نوین مثبت بوده زیرا سازه ال اس اف می تواند راهگشای بسیاری از محدودیت ها باشد.

در برخی از نقاط که نمی‌توان، ساختمانی را با بتن و آهن ساخت، از سازه های LSF استفاده می شود؛ به عنوان مثال زمانی که می خواهید یک یا دو طبقه بر روی ساختمان موجود بسازید نظام مهندسی به دلیل سنگین شدن ساختمان اجازه نمی دهد اما LSF گزینه مناسبی است.

مردم به سمت سازه های مدرن حرکت کرده و آن را به طور کامل نمی شناسند لذا با دقت نظر بیشتری آن را انتخاب می کنند البته بخشی از هدف جامعه هدف ما انبوه‌سازان هستند که در حال معرفی این سازه ها به آنها هستیم. وظیفه مهندسان این است که سازه های LSF را به مردم بشناسانند.

برای سازه های ال اس اف قانون نظام مهندسی وجود داشته و پروانه گرفته می‌شود و همچنین مزایایی دارد تا مردم به آن ترغیب شوند.

در کشورهای صنعتی و آمریکا ۹۰ درصد ساختمان ها با LSF بوده و به دلیل سرعت اجرا و صنعتی سازی مورد استقبال قرار گرفته است.

استفاده از این سازه ها چه مزیت هایی دارد؟

استفاده از سازه های نوین سبب می شود که دوره ساخت کوتاه تر شده و از این امر هزینه ها را کاهش خواهد داد. به عنوان مثال آپارتمان چهار طبقه که دو سال برای اجرای آن زمان نیاز است با این سازه ها به ۶ ماه کاهش می یابد.

مقاومت در برابر زلزله، عایق حرارتی و صوتی، قابلیت مونتاژ و نصب مجدد، عدم نیاز به فونداسیون های حجیم، امکان ساخت ساختمان های مدولار کاملاً قابل حمل، قابلیت بازیافت، صرفه جویی در مصرف انرژی، امکان نصب در اماکن صعب‌العبور، افزایش متراژ مفید داخل ساختمان به دلیل ضخامت کم دیواره ها و قابلیت نصب در مکان های بدون تجهیزات کارگاهی از جمله مزایای این سازه ها است.

با استفاده از این سازها، ساخت و ساز از روش‌های سنتی خارج شده و به سمت سازه های نوین گرایش پیدا می کند.

این ساختمان ها چه کاربرد هایی دارد؟

سازه های LSF تا چهار الی پنج طبقه را جواب داده و در سوله سازی، ساختمان ویلایی، ساختمان های اداری، تجاری، بانک ها، درمانگاه ها، هتل ها و ساختمان های میراث فرهنگی استفاده می شود.

در اضافه طبقات هم محدودیت نداشته و تنها نمی توان با آن برج ساخت که برای رفع این محدودیت هم با استفاده از آهن و بتن سازه اسکلتی ساخته شده و در داخل از LSF استفاده می شود.

هزینه ها چه میزان کاهش می یابد؟

این سازه ها به دلیل آن که هزینه های بالاسری را کاهش داده، سبب پایین تر آمدن هزینه تمام شده می شود.

استفاده از سازه های نوین حدود ۱۵ درصد قیمت تمام شده را کاهش می دهد و البته بسته به کیفیت متریالی که از آن استفاده می‌کنید از متری هشت الی ۱۲ میلیون تومان هزینه در بر دارد.

چند نفر با شما کار می کنند؟

پنج اکیپ فعال LSF در شرکت ما فعال بوده و برای سایر بخش های مانند فایبرسمنت، تاسیسات، کناف، سرامیک و غیره هم ۱۰ اکیپ می شناسیم که از آنها با توجه به نوع پروژه ها استفاده می‌کنیم اما مهمترین بخش همان سازه های ال اس اف بوده که این نیروهای متخصص مورد تایید کارخانه هم هستند.

لینک کوتاه : https://noyabpress.ir/?p=15399
  • نویسنده : اعظم محبی
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.