ضرورت برداشت مکانیزه زیره گلستان | روش سنتی بخشی از محصول را هدر می دهد

توسط noyabadmin
زمان مطالعه
زیره

به گزارش نویاب به نقل از بازار حسین جمالی با بیان اینکه برداشت سنتی زیره باعث هدررفت بخشی از محصول می شود، اظهار کرد: باید ارقام مختلفی از زیره را تولید کرد تا کیفیت و میزان عملکرد آن ارتقا یابد.

این کشاورز فعال در تولید گیاهان دارویی افزود: نواحی خشک مرزی در استان زمینه مناسبی برای توسعه کشت زیره است از طرفی کشت دیم زیره هم ظرفیتی برای اشتغال مردم این استان خواهد بود منوط بر اینکه بازار فروش این محصول نیز فراهم شود.

جمالی یادآور شد: عدم وجود صنایع تبدیلی و فرآوری زیره در گلستان منجر شده تا این محصول در استان های همجوار فرآوری شده و از میزان ارزش افزوده آن کاسته شود.

این کشاورز گلستانی ادامه داد: با اینکه زیره تولیدی گلستان از کیفیت بالایی برخوردار است اما به علت اینکه به صورت خام به استان های دیگر فروخته می شود هیچ نامی از گلستان برده نمی شود.
جمالی با بیان اینکه در هر هکتار از اراضی تحت کشت زیره امکان برداشت ۴۰۰ کیلوگرم محصول وجود دارد، اضافه کرد: دولت با حمایت از کشت این نوع گیاه می تواند زمینه ساز اشتغال در مناطق مرزی گلستان شود.

به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *