به گزارش نویاب به نقل از ایرنا رقیه پدمرنگ اظهار کرد: طی سالیان گذشته تولید سرانه گوشت بوقلمون در کشور ۳۰۰ گرم بود اما اکنون به ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم رسیدهاست.
وی با بیان اینکه چشمانداز آن است که در آینده نزدیکتر مصرف سرانه را به یک کیلوگرم برسانیم، اضافه کرد: پتانسیل ها و زیرساخت های لازم برای افزایش تولید و سرانه مصرف در کشور وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
رییس اداره تولیدات بومی و سایر ماکیان وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به حمایتهای جهاد کشاورزی برای پرورش گوشت بوقلمون بیان کرد: یک سری آزادسازیها در ارتباط با نهادهها داشتیم که تامین این نهاده ها در داخل انجام میشود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به رقابتی بودن بازار بوقلمون به طور مستمر جلساتی برای به تعادل رساندن عرضه و تقاضا برگزار میکنیم و برنامهریزیهای لازم در این ارتباط انجام میشود ضمن اینکه امسال برای تحقق این مهم موفقیتهایی هم داشته ایم.
رئیس اداره تولید طیور بومی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه صنعت بوقلمون در کشور رو به رشد است، عنوان کرد: کار در این صنعت در طول کمتر از ۱۰ سال گذشته آغاز شده و هنوز مقایسه کشور ما با کشورهای دیگر زود است اما این پتانسیل وجود دارد تا در سالیان آینده به جایگاه خوبی در تولید مصرف بوقلمون برسیم.
وی بیان داشت: کشورهایی از جمله آمریکای شمالی، ایتالیا و اروپا به لحاظ تولید و مصرف در رتبههای اول هستند اما بر اساس اطلاعات ایران در زمان حاضر در رده ۲۹ جهانی قرار دارد.
